Kompetanseprofil

Kompetanseprofil

Et team med erfarne rådgivere som ønsker at du skal få drømmejobben

Har du en solid bakgrunn og kompetanse som fagspesialist eller leder, og har ønsker og ambisjoner om å bli enda mer attraktiv i markedet – da er Eminent People samarbeidspartneren for deg!

Vi er et team med erfarne rådgivere som ønsker at du skal få drømmejobben. Vår prosess er profesjonell – vi jobber personlig og følger opp våre kandidater fortløpende. Vi har høy grad av fokus på kvalitet og etikk og jobber for deg også når oppdraget har startet.

Vår metodikk er utviklet for å kunne avdekke dine evner og egenskaper. Et av områdene vi jobber mye med, personlig utvikling, er vesentlig for å være attraktiv i markedet. På denne måten vil vi sammen med deg avdekke hvilke muligheter som finnes og hvordan vi skal gå frem for å virkeliggjøre dine ambisjoner og ønsker.

Eminent People består av mer enn bare jobb, og som ansatt i Eminent People håper vi du vil være med å lage ett sted for utvikling, inspirasjon, glede og gode opplevelser. Vårt mål er ikke å bli størst – vårt mål er å skape den beste arbeidsplassen!