_DSC9953Sommeren er på hell og vi er godt i gang med høstens aktiviteter, –  vi tror det blir en aktiv og spennende høst. Gjennom undersøkelser fra Bergen Næringsråd og via tilbakemeldinger fra kunder og samarbeidspartnere merker vi en gryende optimisme i marked. 

Rekruttering- og konsulentbransjen er en av de bransjene som merker endringer i arbeidsmarkedet først, og det hyggelig å merke at «ting» holder på å snu. Vi er nå daglig i dialog med kunder som ser positivt på fremtiden og som ønsker å ha nødvendig kompetanse på plass når oppdragene og forespørslene kommer.

Samtidig merker vi pågang av folk som ønsker å skifte bransje og få nye ansvarsområder. Dette er ikke nødvendigvis en lett omstilling, men vi opplever at lar seg gjøre.

Det er lurt å være registrert hos oss. Noen ganger får vi forespørsler der oppdragsgiver ønsker rask oppstart og da leter vi alltid først i databasen. Å være registrert hos oss er gratis og selvsagt helt konfidensielt. Vi kan selvsagt ikke love alle en ny jobb, men hva har du å tape? Husk at en stor andel av jobbene blir ikke annonsert.

Vår lange erfaring med utvelgelse og ledelse gjør oss til de mest erfarne i markedet. Vi er glad for den tilliten har i markedet og ser frem til mange spennende konsulent- og rekrutteringsoppdrag.

Vi gleder oss til en spennende høst!